S.C. Barar S.R.L. , infiintata din 2008 si a preluat toata activitatea firmei Gemar: activitatea in domeniul comercializarii produselor si utilajelor pentru agricultura ( seminte certificate, ingrasaminte chimice si foliare, ierbicide, insecticide, pesticide, utilaje agricole si piese de schimb).
Actionand in acest domeniu si fiind permanent in contact cu producatorul agricol, firma BARAR si-a largit domeniul de activitate in sfera energiei alternative prin comercializarea de cazane, seminee si generatoare de aer cald, utilizand drept combustibil cereale si resturi vegetale respectiv biomasa. Acest lucru constituie o noua oportunitate pentru producatorii agricoli prin aparitia unei noi piete de desfacere a produselor agricole si a valorificarii resturilor agricole din gospodarii. Ca o completare in domeniul energiei alternative firma BARAR mai comercializeaza panouri solare.
Folosirea acestor combustibili ( majoritatea deseuri din activitattea exploatarilor sivlice, agriculturii si industriei alimentare) are un impact deosebit in protejarea mediului si reducerea necesarului de lemn pentru incalzire. Produsele comercializate de firma BARAR reprezinta alternativa viitorului.

Kalorina/e pellet este in intregime realizata cu materiale de cea mai buna calitete respectand cu strictete normele in domeniu utilizand cea mai noua tehnologie, fiind izolata termic cu materile speciale.
 • Este foarte simplu de instalat si majoritatea se pot instala cu silozul la stanga sau la dreapta. Este foarte usor de curatat fiind livrata cu documentatie completa pentru utilizare si intretinere, certificat de garantie, si certificat de verificare pe baza normelor in vigoare.
 • Se asigura sevice-ul pe perioada garantiei(24 luni) si post garantie precum si punerea in functiune ,montarea si instalarea.
 • Poate fi folosita in toate sectoarele agricole, industiale si civile.
 • Toate modelele sunt dotate cu panouri de comanda, control si siguranta.
 • Pentru preturi va rugam sa ne contactati
 • Firma producatoare asigura o calitate in conformitate cu normele UNI EN ISO 9001 si acorda o atentie marita tuturor aspectelor legate de mediu UNI EN ISO 14001.